Ik zoek werk
Ik zoek personeel

Over ons

4Jobs is ontstaan vanuit 25 jaar ervaring in de detachering. Als zusteronderneming van V&V Support B.V., een gerenommeerde partij in de beton-, grond-, water-, wegen- en spoorbouw, is ruime kennis aanwezig in het uitzenden. Geheel van deze tijd is 4Jobs zeer toegankelijk en manoeuvreert zich moeiteloos in de moderne digitale wereld en social media.

4Jobs bewijst een betrouwbare partner te zijn aan de hand van het SNA-keurmerk. 4Jobs is een NBBU aangesloten uitzendorganisatie, in het bezit van NEN 4400-1 certificaat en KIWA aanwijzingskeurmerk. Minder dan 7% van de Nederlandse uitzendbureaus voldoet aan dergelijke betrouwbaarheid. Wij nemen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de kwaliteit van te leveren diensten, evenals de arbeidsomstandigheden.

Laatste nieuws volg je op onze Social media kanalen

#staysafe #4jobs #samensterk | πŸ’π™…π™€π™—π™¨ π™π™žπ™©π™―π™šπ™£π™™π™—π™ͺπ™§π™šπ™–π™ͺ

π˜Ύπ™€π™§π™€π™£π™–π™«π™žπ™§π™ͺ𝙨 | πŸ’π™…π™€π™—π™¨ π™π™žπ™©π™―π™šπ™£π™™π™—π™ͺπ™§π™šπ™–π™ͺ

π™’π™šπ™‘π™ π™š 𝙀π™₯π™‘π™šπ™žπ™™π™žπ™£π™œ π™ π™žπ™šπ™¨ π™Ÿπ™žπ™Ÿ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™π™šπ™© π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™¨π™˜π™π™€π™€π™‘π™Ÿπ™–π™–π™§?
Deze vraag stelden wij afgelopen zaterdag aan diverse toekomstige scholieren van het ROC Midden Nederland tijdens de open avond. #𝙀π™₯π™‘π™šπ™žπ™™π™žπ™£π™œ #π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™šπ™¨π™˜π™π™€π™€π™‘ #2020

πŸ’π™Ÿπ™€π™—π™¨ π™¬π™šπ™£π™¨π™© π™ͺ π™₯π™§π™šπ™©π™©π™žπ™œπ™š π™ π™šπ™§π™¨π™©π™™π™–π™œπ™šπ™£ π™šπ™£ π™šπ™šπ™£ π™œπ™šπ™‘π™ͺπ™ π™ π™žπ™œ π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™Ÿπ™–π™–π™§

𝙆𝙀𝙒 π™Ÿπ™žπ™Ÿ 𝙀𝙣𝙨 π™©π™šπ™–π™’ π™«π™šπ™§π™¨π™©π™šπ™§π™ π™šπ™£?
#recruiter #genoegwerk #nieuweuitdaging.

Open Sollicitatie

4Jobs B.V. is gestart in 2019 maar haar zusteronderneming V&V Support B.V. bestaat al een lange tijd. Door kennis en ervaring zoeken wij voor de uitbreiden van onze diensten collega's die mee willen groeien binnen (en met) de organisatie. Doorlopend zijn wij op zoek. Heb je geen passende vacature gevonden? Wil jij graag een carrière starten en dit verder willen vormgeven. Solliciteer en vraag naar ons aanbod.

Versterk jij ons team?

Ons vacatureaanbod verandert regelmatig. Staat er op dit moment geen passende vacature hierbij, maar ben je wel geΓ―nteresseerd in de mogelijkheden?

π˜Ώπ™šπ™―π™š π™¬π™šπ™šπ™  π™œπ™šπ™šπ™£ π™¬π™šπ™§π™ ?
Wil je snel en in de buurt starten met je nieuwe job? Laat je verleiden door een frisse en jonge werkomgeving. Wij denken graag mee en begeleiden persoonlijk. Ben jij enthousiast en kan je niet wachten. Klik op bovenstaande foto.

πŸ’π™…π™€π™—π™¨ π™žπ™¨ 𝙀π™₯ π™―π™€π™šπ™  𝙣𝙖𝙖𝙧 π™šπ™šπ™£ π™„π™£π™¨π™©π™–π™‘π™‘π™–π™©π™žπ™šπ™’π™€π™£π™©π™šπ™ͺ𝙧? Weet jij wie wij zoeken in jouw netwerk of wil jij aan de slag als Installatiemonteur?
Klik op bovenstaande foto en solliciteer direct.

π™‰π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™¨π™—π™šπ™§π™žπ™˜π™π™© || πŸ’π™…π™€π™—π™¨ π™žπ™¨ π™’π˜Όπ˜½-π™₯𝙧𝙀𝙀𝙛
Vanaf 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans van kracht. 4Jobs is klaar voor de nieuwe wetgeving.