Ik zoek werk
Ik zoek personeel

Historie

4Jobs B.V. is het nieuwe uitzendbureau van nu! No nonsens, flexibel en vooral van deze tijd.

4Jobs B.V. is ontstaan door het uitbreiden van werkzaamheden van zusteronderneming V&V Support B.V.. Echter is er een groot verschil tussen 4Jobs B.V. en V&V Support B.V. 4Jobs B.V. richt zicht op alle branches en niet uitsluitend op de van beton-, grond-, water-, wegenbouw en spoorbouw.

Recruiter

Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel in de logistieke sector en mogelijk ook andere branches. Je plant afspraken in, houdt sollicitatiegesprekken, bekijkt voortgang en bewaakt eventuele opvolging. Om succesvol in deze rol te zijn moet je makkelijk contact kunnen leggen met kandidaten van allerlei leeftijden en achtergronden. Wij vragen je mee te denken in het werven van personen, dus je creatieve ideeën en input worden gewaardeerd. Je werkt met gevoelige data van personen en daarom is accuratesse en oog voor detail een vereiste. Je komt te werken in een gezellig, klein en hecht team. Wij starten met een inwerktraject waarbij we je meenemen in alle facetten van onze afdeling, zodat je het werk en je collega’s goed leert kennen. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Naast een marktconform salaris bieden wij een goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en teamuitjes aan.

Open Sollicitatie

4Jobs B.V. is gestart in 2019 maar haar zusteronderneming V&V Support B.V. bestaat al een lange tijd. Door kennis en ervaring zoeken wij voor de uitbreiden van onze diensten collega's die mee willen groeien binnen (en met) de organisatie. Doorlopend zijn wij op zoek. Heb je geen passende vacature gevonden? Wil jij graag een carrière starten en dit verder willen vormgeven. Solliciteer en vraag naar ons aanbod.

Versterk jij ons team?

Ons vacatureaanbod verandert regelmatig. Staat er op dit moment geen passende vacature hierbij, maar ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden?