Ik zoek werk
Ik zoek personeel

Laatste nieuws volg je op onze Social media kanalen

𝙆𝙀𝙒 π™Ÿπ™žπ™Ÿ 𝙀𝙣𝙨 π™©π™šπ™–π™’ π™«π™šπ™§π™¨π™©π™šπ™§π™ π™šπ™£?
#recruiter #genoegwerk #nieuweuitdaging.

Open Sollicitatie

4Jobs B.V. is gestart in 2019 maar haar zusteronderneming V&V Support B.V. bestaat al een lange tijd. Door kennis en ervaring zoeken wij voor de uitbreiden van onze diensten collega's die mee willen groeien binnen (en met) de organisatie. Doorlopend zijn wij op zoek. Heb je geen passende vacature gevonden? Wil jij graag een carrière starten en dit verder willen vormgeven. Solliciteer en vraag naar ons aanbod.

Versterk jij ons team?

Ons vacatureaanbod verandert regelmatig. Staat er op dit moment geen passende vacature hierbij, maar ben je wel geΓ―nteresseerd in de mogelijkheden?

π˜Ώπ™šπ™―π™š π™¬π™šπ™šπ™  π™œπ™šπ™šπ™£ π™¬π™šπ™§π™ ?
Wil je snel en in de buurt starten met je nieuwe job? Laat je verleiden door een frisse en jonge werkomgeving. Wij denken graag mee en begeleiden persoonlijk. Ben jij enthousiast en kan je niet wachten. Klik op bovenstaande foto.

πŸ’π™…π™€π™—π™¨ π™žπ™¨ 𝙀π™₯ π™―π™€π™šπ™  𝙣𝙖𝙖𝙧 π™šπ™šπ™£ π™„π™£π™¨π™©π™–π™‘π™‘π™–π™©π™žπ™šπ™’π™€π™£π™©π™šπ™ͺ𝙧? Weet jij wie wij zoeken in jouw netwerk of wil jij aan de slag als Installatiemonteur?
Klik op bovenstaande foto en solliciteer direct.

π™‰π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™¨π™—π™šπ™§π™žπ™˜π™π™© || πŸ’π™…π™€π™—π™¨ π™žπ™¨ π™’π˜Όπ˜½-π™₯𝙧𝙀𝙀𝙛
Vanaf 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans van kracht. 4Jobs is klaar voor de nieuwe wetgeving.