Ik zoek werk
Ik zoek personeel

Historie

4jobsbv.nl is het nieuwe uitzendbureau van nu! No nonsens, flexibel en vooral van deze tijd. 4jobsbv.nl is ontstaan door het uitbreiden van werkzaamheden van zusteronderneming V&V Support B.V.. Echter is er een groot verschil tussen 4jobsbv.nl en V&V Support B.V. 4Jobsbv.nl richt zicht op alle branches en niet uitsluitend op de van beton-, grond-, water-, wegenbouw en spoorbouw.

Intercedent

Voor een uitbreiding van onze diensten zoeken wij een Intercedent (Senior) die graag wil meegroeien in een startend uitzendbureau. Functie is niet volledig ingevuld en dat geeft jou veel vrijheid. Wij zoeken een nieuwe collega met een; Ondernemende en commerciële houding; Werk- en denkniveau bij voorkeur op MBO/ HBO niveau; Doorzettingsvermogen (geen 9 tot 5 mentaliteit); Ambitieus en in het bezit van rijbewijs B

Versterk jij ons team?

Open Sollicitatie

4Jobsbv.nl is gestart in 2019 maar haar zusteronderneming V&V Support B.V. bestaat al een lange tijd. Door kennis en ervaring zoeken wij voor de uitbreiden van onze diensten collega's die mee willen groeien binnen (en met) de organisatie. Doorlopend zijn wij op zoek. Heb je geen passende vacature gevonden? Wil jij graag een carrière starten en dit verder willen vormgeven. Solliciteer en vraag naar ons aanbod.

Versterk jij ons team?

Ons vacatureaanbod verandert regelmatig. Staat er op dit moment geen passende vacature hierbij, maar ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden?